Ciclul lunar, în jurul zodiacului, durează aproximativ 28 de zile. Cam la 28 de zile, Luna revine în aceeași poziție ca la naștere (aceeași coordonată de longitudine), demarând astfel un nou ciclu. Trasarea hărții lunare în acest moment este extrem de utilă în aprecierea evenimentelor pentru luna ce tocmai începe. Pentru a face previziuni pentru luna care urmează, se suprapune Astrograma lunară (a Revoluției Lunare) peste cea natală.

Una din cele mai importante contributii aduse de astrologie este compararea astrologică, analiza astrologică a relației existente între evenimentele prezise de astrograma momentului nașterii unui individ și a momentului când Luna, în mișcarea sa pe bolta cerească, ajunge exact în poziția care a avut-o la naștere.


Din nefericire, mulți indivizi manifestă cunoștințe astrologice atât de superficiale, încât adesea trag concluzii eronate, cum ar fi faptul că astrele ne influențează pe toți la fel în permanență.


În realitate, fiecare din noi recepționează influențele astrale prin prisma astrogramei sale natale. Este interesant faptul că o deplasare de 5-600 de Km, în momentul producerii suprapunerii Lunii în tranzit peste poziția avută de aceasta la naștere, este suficientă pentru a schimba radical indicațiile Revoluției Lunare (planetele trec dintr-o casă a cerului în alta). Se explică astfel de ce anumite personalități, din trecutul mai mult sau mai puțin îndepărtat, călătoreau în anumite momente ale vieții lor, fără să existe rațiuni importante (pentru ignoranți) pentru aceasta. În trecut astrologia era la mare cinste la curțile regale, iar astrologii sfătuiau pe potentații zilei să efectueze călătorii (le indicau exact unde să meargă) pentru a scăpa de anumite influențe astrale malefice. Cunoașterea îți dă putere!


Evenimentele prezise de Revoluția Lunară - evenimente pentru o lună - pot fi contracarate dacă sunt cunoscute anticipat, iar influențele malefice pot fi dirijate întru-n sector alvieții tale care este mai puțin important pentru tine.  Cheia este cunoașterea din timp a evenimentelor ce vor urma.  Și aici pot interveni eu cu sfaturi...


 

Ce conține acest studiu astrologic:

 

- pe coperta studiului sunt datele esențiale ale Revoluției Lunare, o listă a simbolurilor astrologice principale, astrograma momentului (cunoscută sub numele de Revoluția Lunară), o lista cu pozițiile planetelor și a cuspidelor caselor în zodii;

- pe cealaltă parte a coperții studiului este harta comparativă a celor două astrograme, natală și lunară (casele sunt cele natale, pe cercul exterior sunt planetele Revoluției Lunare iar pe cel interior planetele natale);

- urmează interpretarea propriu-zisă a Revoluției Lunare (relațiile dintre Ascendentul și Mijlocul Cerului revoluției lunare și pozițiile lor natale, pozițiile în casele anuale ale planetelor Revoluției Lunare și aspectele dintre planetele Revoluției Lunare și cele natale);

- la sfâșit sunt două tabele cu aspectele Revoluției Lunare și a astrogramei comparative a momentului nașterii și Revoluției Lunare; este important ca ori de câte ori găsești în explicații o referire la un aspect planetar să cauți în lista de la sfârșit aspectul și să vezi ce putere are (sunt în ordinea descrescătoare a puterii lor). Ve-i avea o imagine mai exactă a gradului în care ești influențat de acel aspect.

- o listă cu toate reîntoarcerile planetare din anul respectiv (momentul Revoluțiilor Solare, Lunare, Mercuriene, Venusiene, etc.).


Capitolele cuprinse în acest studiu astrologic:


  • Introducere in studiul revoluției lunare
  • Planetele revoluției lunare în casele natale și aspectele dintre planetele revoluției lunare
  • Interpretarea aspectelor realizate de planetele revoluției lunare cu planetele astrogramei natale

Studiul acesta are în general 12-16 pagini, dar se poate întinde chiar pe mai multe pagini în cazul unei revoluții lunare mai delicate.

 

Datele de care am nevoie pentru realizarea acestui studiu astrologic:


  • Data, ora și locul nașterii (trebuie să realizez astrograma natala mai întâi!)
  • Luna pentru care dorești revoluția lunară (daca momentul important pentru tine este data de 13 septembrie, de exemplu, trebuie sa indici luna septembrie, data de 13 inclusă în perioada de studiu) și locul unde ai fost sau unde intenționezi să fii în acel moment.  Dacă dorești pot realiza revoluția lunară pentru mai multe locuri (să fie la cel putin 5-600 km unul față de celălalt).

 

Prețul unei Revoluții Lunare este de: 0,00 RON

 

Data ultimei actualizări a site-ului WWW.ASTRONIDA.COM