Pentru a comanda o astrogramă este necesar să-mi trimiți prin e-mail următoarele date:
 
1. Data nașterii.
 
2. Ora nașterii CÂT MAI EXACT CU PUTINȚĂ!
 
3. Locul nașterii - dacă e o localitate mică sau dacă ar exista posibilitate de confuzie, elimină orice posibilitate de eroare prin furnizarea poziției geografice într-un mod cât mai inteligibil (dacă cunoști latitudinea și longitudinea poți să mi le trimiți).
 
4. De asemenea, numele și prenumele complet al persoanei pentru care se solicită studiul astrologic.  Datele sunt confidențiale!
 
Întrucât interpretarea numelui este parte a unor studii, dacă numele furnizat nu este cel real sau nu este complet îți asumi consecințele unei interpretări eronate.
 
NOTĂ: Dacă se solicită un studiu relațional, atunci este nevoie de datele de mai sus pentru ambele persoane.  Exactitatea orei de naștere pentru ambele persoane este vitală!
 
 
Alte date nu sunt necesare.
 
 
Ce mai este necesar este ca în e-amail să-mi spui, pe scurt, exact ceea ce urmărești să se transforme în tine ca urmare a studierii astrogramei pe care o comanzi.  Să nu te aștepți ca e-mailuri de genul "Mă numesc A.E. născută la 23.03.1981 seara în Cluj.  Vreau astrograma natală, karmică, predispoziții relaționale, revoluția solară și lunară și Vimsotari Dasa" să primească răspunsul dorit de tine.  Aș dori să fie un dialog, ca eu să pot să-mi dau seama exact care este problema care te frământă și cum te pot ajuta.

Trebuie să înțelegi că răspunsul este totdeauna conținut în întrebare.  Tu mă întebi ceva.  Întrebarea o primesc în momentul când deschid e-mailul primit de la tine.  În acel moment astrele au o aumită configurație, care suprapusă peste astrograma ta îmi furnizează răspunsul la problema care te frământă și astfel te pot ajuta.
 

Adresa de e-mail la care aștept comenzile este comenzi@astronida.com


Este posibil ca răspunsul la emailul tău să ajuncă în junk email folder (să fie considerat SPAM).  Pentru a intra in inbox introduceti in agendă shiva@astronida.com cu nnume de familie Bîrcă și prenume Dacian-Mihai.Data ultimei actualizări a site-ului WWW.ASTRONIDA.COM